INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Propostes variades, fàcils i ràpides per fer a casa

La col·lecció de minireceptaris, amb l’ARA

Tapes i aperitius

En aquest receptari us oferim un recull de tapes i aperitius que provenen tant de la cuina tradicional com de la més moderna. Podreu trobar des d’unes tripes, unes croquetes, uns bunyols o uns pintxos de tota la vida, fins a enfilades de plàtan i coco o unes pizzetes amb ceba confitada i seitons. Tot un conjunt de plats ben presentats, de colors vius, creatius i suggerents, i d’un gust autèntic i marcat.

PVP 7,50€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Torrades

La torrada és un dels menjars catalans per excel·lència. Aquest llibre aplega tot un conjunt de receptes variades amb pa torrat, que van des de les més simples fins a les més complexes. Hi trobareu torrades amb verdures, amb fruites, amb productes del mar i també amb carns i embotits, i diferents condiments i salses. Una varietat d’ingredients que ofereixen un autèntic joc culinari de sabors.

PVP 7,50€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Coques i pastissets

El principal objectiu de les autores ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar coques i pastissets a la cuina de casa seua i contribuir al fet que aquesta riquesa no es perdi. Per tant, aquest llibre és un recull de les receptes més dolces de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta Així, a través de les receptes queda palès que la rebosteria és un aspecte important per entendre aquestes comarques i la seua manera de ser i de fer.

PVP 7,50€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Melmelades cassolanes

Aquest llibre aplega les receptes més conegudes del món de les melmelades i confitures, per passar després a l’experimentació que ofereixen els xútneis (conserves agredolces per acompanyar carns, aviram, patés i formatges...) i les gelees. Totes han estat experimentades, repetides i millorades fins a tenir la certesa que realment surten bé.

PVP 7,50€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Preguntes freqüents