INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Aquest estiu l'adrenalina i la intriga les trobaràs a l'ARA

Emporta’t amb l’ARA la col·lecció completa de novel·la negra de la mà de Fred Vargas i Camilla Läckberg

L’exèrcit furiós

Fred Vargas

Ordebec, Normandia. En ple segle XXI, una antiga llegenda té atemorit el poble: un exèrcit d’homes i animals, morts i mig descompostos, fa la ronda de nit pel camí de Bonneval. Ara, la jove Lina assegura haver vist passar l’Exèrcit furiós, i profetitza que quatre habitants d’Ordebec estan condemnats a córrer la sort dels perdedors.

Preu 19.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Un lloc incert

Fred Vargas

Disposades de cara a la porta del vell cementiri de Highgate, s’han trobat disset sabates perfectament arrenglerades. Amb els peus corresponents a dins, tallats a l’altura del turmell.

Preu 19.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

La tercera verge

Fred Vargas

El misteri que envolta l’aparició de dos cossos degollats al barri de la Chapelle de París porta el comissari Adamsberg a associar-se amb una antiga coneguda seva, la doctora Lagarde, la forense més prestigiosa del país.

Preu 19.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

L’home dels cercles blaus

Fred Vargas

Com una curiosa gimcana i durant quatre mesos, apareixen pels carrers de París cercles traçats amb guix de color blau. En el seu interior, foteses: taps de cervesa, encenedors, una arracada, un clauer… Els parisencs segueixen la història per la premsa amb una barreja de curiositat i expectació.

Preu 19.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Sota els vents de Neptú

Fred Vargas

Tres cops de punxó han segat la vida d’una noia que apareix entre els matolls a prop d’una carretera comarcal. Totes les proves incriminen un rodamon alcoholitzat que no recorda res de res. És evident per a tothom qui és el culpable. 

Preu 20.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Tempesta de neu i olor d'ametlles

Camilla Läckberg

Per culpa d’una tempesta de neu, una família queda atrapada en un hotel de l’illa de Fjällbacka. Quan el cap de família, un dels homes més rics de Suècia, mor enverinat, no hi ha cap dubte: l’assassí és un dels hereus i cal esbrinar qui d’entre tots els presents és el criminal. Una novel·la a l’altura dels grans mestres del gènere que s’acompanya amb altres relats esparveradors.

Preu 16.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Dones que no perdonen

Camilla Läckberg

La Victoria és una dona russa casada per internet amb un suec de poble alcoholitzat i, en la distància, explica contes de fades a la seva mare. A ulls del món, les seves vides són perfectes, però totes tres viuen sotmeses a la voluntat i al desig dels seus marits.

Preu 18.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

5 novel·les de Fred Vargas

Lot de cinc novel·les de Fred Vargas

Preu 100.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

2 novel·les de Camilla Läckberg

Lot de dues novel·les de Camilla Läckberg.

Preu 34.90€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Preguntes freqüents