INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Esmorza com un neandertal, dina com un càtar i sopa com un indià

Emportat amb l'ARA els tres volums i aprèn tota la història de la cuina

La cuina antiga

Jaume Fàbrega

Ibers, grecs i romans

Aquest llibre obre les portes al fascinant món de la cuina antiga: des de les preparacions dels nostres avantpassats més remots del Paleolític, passant per la cuina d’olles i cassoles del Neolític, fins a arribar a la sofisticada gastronomia romana. Receptes explicades pas a pas, fàcils i sempre delicioses.

PVP 20.00 (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

La cuina medieval i renaixentista

Jaume Fàbrega

Moros, jueus i cristians

Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d’un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.

PVP 26.00 (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

La cuina modernista

Jaume Fàbrega

Obrers, menestrals, burgesos i indians

En aquest llibre, l’historiador Jaume Fàbrega reivindica per primera vegada el modernisme com l’edat d’or de la cuina catalana i ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats.

PVP 22.00 (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Preguntes freqüents