INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Les 100 curiositats de la ciència i la humanitat mai resoltes

Emporta't amb l'ARA els sis llibres

100 curiositats zoològiques

Hi ha formigues que “col·laboren” amb acàcies? Quins són els animals més cosmopolites? Saben comptar, els óssos? I les formigues? Aquestes preguntes, i moltes altres, són una mostra de les curiositats que desvela el llibre.

PVP 14.70 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

100 gens que ens fan humans

Les persones som una espècie ben curiosa: tan aviat fem actes altruistes com egoistes. En aquest llibre es parla de 100 gens que estan relacionats amb la nostra humanitat i que permeten relacionar la influent vessant biològica amb la vessant cultural.

PVP 14.90 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

100 mites de la ciència

No és cert que fem servir únicament el 10% del cervell, que en lluna plena neixin més criatures o que l’aigua de la pica giri al revés a l’hemisferi sud. En aquest recull podem descobrir el que hi ha al darrere de cent d’aquests mites.

PVP 14.90 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

100 secrets dels oceans

Quin és el secret molecular de l’aroma del mar? Com es forma un tsunami? Quin lligam hi ha entre la Lluna i el plàncton? Les 100 curiositats que trobem en aquest llibre ens ajuden a descobrir, entendre i valorar els oceans.

PVP 14.70 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

100 coses que has de saber de la música clàssica

Aquest llibre explica 100 coses de la música clàssica des de fora i des de dins. Parla de la música clàssica amb un llenguatge apte per al comú dels mortals, que ens l’acosta a dos pams i que ens convida a preguntar-li tot el que volem saber.

PVP 14.90 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

100 preguntes filosòfiques

Aquest llibre repassa tota mena de qüestions de la tradició filosòfica, des de les més clàssiques fins a les que s’han incorporat recentment, amb esperit divulgatiu i amb tocs subtils d’ironia.

PVP 14.70 (15% de dte. per a subscriptors)

El vull

Preguntes freqüents