INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

El Recull de llibres de R.J. Palacio

Cinc històries sorprenents i commovedores sobre assetjament escolar

Wonder

El protagonista, l’Auggie, va néixer amb una malformació facial que li ha impedit anar a una escola normal i ha d’aconseguir convèncer els seus nous companys que és com ells. Un llibre que ens mostra la bellesa que tenim tots a dins i aconsegueix obrir-nos els ulls.

PVP 14,00€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Ocell blanc

Els lectors que es van enamorar de Wonder recordaran el Julian com el company que feia la vida impossible a l'Auggie. Aquest llibre explica la història que va marcar la infantesa de l'àvia del Julian, la Sara, una nena jueva que es va amagar dels nazis a la França ocupada.

PVP 17,95€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

L’Auggie i jo

Una nova mirada a la història de Wonder: tres nous capítols narrats per tres personatges diferents -l'assetjador, el Julian; l'amic de tota la vida, el Christopher, i una companya de classe, la Charlotte- que ens expliquen com els ha afectat el fet d'haver conegut l'Auggie.

PVP 14,00€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Plutó

Alternant salts enrere cap a la infantesa amb el relat d'un dia del present especialment dur per al Christopher, Plutó explica la història de dos nois que, després d'haver-se anat distanciant, s'adonen que, pels bons amics, val la pena fer un petit esforç extra.

PVP 11,95€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Charlotte

El llibre obre una finestra a una part de l'escola de l'Auggie que fins ara l’autora gairebé no ens havia ensenyat: el món de les nenes. A través del relat de la Charlotte, veurem com viuen les noies que una part dels nens de la classe faci bullying a l'Auggie i al seu amic Jack Will.

PVP 12,95€ (5% de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Preguntes freqüents