INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Sis títols imprescindibles de la literatura clàssica

Emporta’t amb l’ARA la col·lecció i endinsa’t en el món dels clàssics

Política

Aristòtil

La Política, tot i ser un text incomplet i poc homogeni, és l’anàlisi més realista de l’estructura sociopolítica dels estats de l’antiguitat. L’obra és, en definitiva, una invitació a qüestionar la tasca dels polítics tenint en compte la naturalesa humana, la raó i l'ètica.

Preu 18.00€

El vull

Els núvols

Aristòfanes

Una sàtira enginyosa del nou model d'educació que els sofistes anaven introduint en la societat atenesa de l'època i que tanta por devia fer als defensors dels valors tradicionals, perquè els mètodes sofístics ho qüestionaven tot: la moral, la virtut, la justícia, la veritat...

Preu 14.00€

El vull

Ilíada

Homer

Un poema, traduït ara per primera vegada en prosa, d'una grandesa sostinguda i també ple d’una eterna i crua veritat humana, en una atmosfera de poderosa fantasia.

Preu 19.00€

El vull

Psique i Cupido

Apuleu

El relat Psique i Cupido ocupa els llibres centrals de la novel·la d’Apuleu Les metamorfosis, també coneguda com L’ase d’or. És un dels relats llatins que ha tingut més influència en la història de la cultura occidental, tant en la literatura com en les arts plàstiques i la música.

Preu 14.00€

El vull

Lisístrata

Aristòfanes

El doble missatge pacifista i feminista de Lisístrata –i el seu caràcter eventualment vodevilesc– ha fet que sigui l’obra d'Aristòfanes més representada, imitada i adaptada des de mitjans del segle XIX.

Preu 14.00€

El vull

El soldat fanfarró

Plaute

El soldat pagat de si mateix i l’esclau murri còmplice del seu amo, protagonistes d’aquesta obra, són dos dels caràcters de Plaute amb més influència en la comèdia europea de tots els temps.

Preu 14.00€

El vull

Lot sencer

Emporta't el lot sencer de llibres de la literatura clàssica.

Preu 90.00€

El vull

Preguntes freqüents