INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Els secrets més ben guardats del patrimoni de Catalunya

Emporta’t el recull complet de reportatges del periodista Daniel Romaní

Tresors de Catalunya

Un llibre ple de suggeriments, amb grans fotografies i tota mena de curio-sitats sorprenents, pensat per esperonar-nos a (re)descobrir peces del patrimoni ca-talà amb molta història al darrere.

Preu 17.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Cases amb història

A través de l’arquitectura, dels mobles, dels objectes personals, de la decoració... de les estances de les cases que visita —que no van ser mai pensades per ser visitades i això les fa encara més atractives—, Daniel Romaní ens transporta, amb un estil acurat i proper i amb un tarannà curiós i amè, a l’època en què va viure cada personatge.

 

Preu 18.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Monuments de Catalunya

Els articles aplegats en aquest llibre, apareguts inicialment al diari Ara, i pels quals l’autor ha guanyat el Premi Pica d’Estats, són plens de detalls sorprenents i curiositats que animen el lector a (re)descobrir indrets extraordinaris del nostre patrimoni cultural.

Preu 17.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Catalunya Industrial

De la Fàbrica de Dinamita a Port-Vendres al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, de la Serradora d’Àreu a la Fàbrica Damm de Barcelona, passant pel Museu de la Torneria de Torelló, el Molí Paperer de Capellades, la Bòbila Sugranyes de Reus... i així fins a mig centenar d’enclavaments singulars del nostre patrimoni industrial

Preu 17.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Castells de Catalunya

Castells de Catalunya ens guia de forma amena i rigorosa —i amb tota mena de detalls— per cinquanta fortificacions escampades arreu del país, algunes impecables, d’altres en runes, però totes extraordinàries i visitables.

Preu 17.00€ (5 % de dte. per a subscriptors)

El vull

Lot sencer

Emporta't el lot sencer.

Preu 81.70€

El vull

Preguntes freqüents