INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

“No hi ha somni massa gran ni somiador massa petit”

Emporta’t amb l’ARA la col·lecció completa de biografies il·lustrades: Marie Curie, Albert Einstein, Frida Kahlo i Leonardo Da Vinci

Marie Curie

Víctor Lloret Blackburn

Alguna vegada t’han fet una radiografia? Doncs has de saber que es van inventar gràcies als descobriments de Marie Curie. Des de petita, estava molt interessada en la ciència. Però al país on va néixer les noies no podien anar a la universitat i tampoc se’ls deixava estudiar ciències.

Preu 9.90€

El vull

Albert Einstein

Eduardo Acín Dal Maschio

Tots hem sentit dir alguna vegada que Einstein no va ser un bon estudiant. En realitat, l’únic “problema” que tenia és que li agradava molt preguntar el perquè de tot, cosa que no encaixava gaire amb la rigidesa de les escoles de l’època.

Preu 9.90€

El vull

Frida Kahlo

Javier Alonso López

¿Com et sentiries si haguessis de patir les doloroses conseqüències d'un accident molt greu i els efectes, no menys dolorosos, d'una malaltia infantil? Això és el que li va passar a la Frida Kahlo.

Preu 9.90€

El vull

Leonardo da Vinci

Javier Alonso López

Quan era petit i li preguntaven què volia ser de gran, no sabia què dir, perquè li interessava tot. La majoria de nosaltres coneixem la seva faceta de pintor, però també va ser inventor, científic, enginyer, arquitecte, filòsof, escriptor…

Preu 9.90€

El vull

Lot sencer

Emporta't el lot sencer

Preu 37.60€

El vull

Preguntes freqüents