INFO COVID-19: L'entrega de les comandes es realitzarà seguint un protocol de mesures sanitàries. Vegeu-les

Quatre guies per fer turisme interior km 0

Amb escapades a prop de Barcelona, a Collserola, a la Costa Brava i rutes de muntanya

A tocar del cel: 50 ermites i santuaris de muntanya de Catalunya

En aquest llibre trobareu una vintena d’itineraris per fer a peu i amb cotxe que us permetran visitar ermites i santuaris repartits per tot el país. Es tracta d’un llibre imbuït d’una certa espiritualitat que us permetrà escoltar les històries sorprenents dels ermitans de cada santuari sobre les llegendes, la fundació i altres anècdotes al voltant del lloc.

PVP 15.50 (5 % de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

50 escapades en família a indrets naturals prop de Barcelona

Aquest llibre proposa 50 escapades familiars a la natura prop de Barcelona, fàcils i accessibles per conèixer tot un seguit d’indrets de marcat potencial paisatgístic i ecològic de la zona. Totes les rutes venen acompanyades de bons consells turístics i de les indicacions més completes per passar un gran dia a la natura. 

PVP 15.90 (5 % de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Excursions a peu per la serra de Collserola

En aquesta guia trobareu un recull de 15 itineraris per recórrer el massís de Collserola, des de propostes clàssiques fins a altres de més innovadores, i per a tots els gustos i capacitats. També hi ha una introducció que ajuda a fer una primera aproximació al medi que es vol trepitjar.

PVP 9.95 (5 % de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Excursions a peu per la Costa Brava

En aquesta guia trobareu un recull de 15 itineraris que us permetran recórrer un dels destins turístics més importants del món, la Costa Brava. Algunes de les rutes que podreu resseguir són de Portbou a Llançà, de Pals a la Bisbal d’Empordà o de Palamós a Sant Feliu de Guíxols.

PVP 9.95 (5 % de dte. per a subscriptors)

Vull el llibre

Preguntes freqüents